NAPÍSALI O NÁS | MAGAZÍN MADAM EVA

 

Crystal Esthetic Clinic

 

Je esteticko - medicínska klinika krásy v centre mesta Bratislavy s korektívnou, dermatologickou a laserovou ambulanciou. Zároveň ponúkame aj služby plastickej chirurgie. V modernom prostredí nášho zariadenia pracujú špičkoví atestovaní odborníci z oboru dermatovenerológie a plastickej chirurgie, využívajúci vždy iba exkluzívne materiály a najnovšie dostupné technológie. Na našej klinike je klient prvoradý, záleží nám na tom aby sa vždy cítil príjemne a bol spokojný s kvalitou poskytovaných služieb. Naše meno je zárukou vašej spokojnosti. 

Odborný personál s dlhoročnou praxou.

My v Crystal Esthetic Clinic veríme, že si každý zaslúži vyzerať krajšie a cítiť sa tak lepšie. Veľmi nás teší, že môžeme vašu spokojnosť zdieľať s vami každý deň. Spájame vysoko kvalitných lekárov s najmodernejšou technológiou na trhu. Na odbornosť zdravotníckeho personálu kladieme veľký dôraz a preto sa náš zdravotnícky personál zúčastňuje pravidelne lekárskych konferencií v obore estetická medicína po celom svete.

Individuálna starostlivosť a poradenstvo.

Individuálny prístup rešpektujúci požiadavky každého jedného klienta, odborné poradenstvo šité na mieru, vysoko kvalitné služby a maximálna disktrétnosť sú pre nás úplnou samozrejmosťou a firemným štandardom. Nakoľko spoločnosť Crystal Esthetic Clinic tvoria odborní profesionáli, dokážeme vám vždy navrhnúť v rámci odborného poradenstva optimálne a maximálne bezpečné ošetrenia zostavené presne podľa vašich potrieb a požiadaviek.

Odborné ošetrenie na špičkovej úrovni.

Intezívne hľadanie a používanie najnovších a  zároveň najkvalitnejších materiálov a technológií na súčasnom trhu je našou vášnou a zaroveň jedným z troch bodov nášho poslania spoločnosti. Niekoľko krát do roka sa zúčastňujeme odborných výstav zameraných na estetickú medicínu, kde získavame pre vás, našich klientov, len tie najkvalitnejšie materiály a prístup k najmodernejším technológiám súčasnosti.

 

 

Chcete pôsobiť mlado, mať krásnu, sviežu a rozžiarenú pleť? Tak nezabúdajte na hydratáciu v každom ročnom období.

Tento efekt môžete ešte znásobiť ošetrením Vital Injektor 2,Mezoterapiou alebo Mezolift pri ktorom sa používajú iba tie najkvalitnejšie materiály. Pri tomto ošetrení sa aplikuje do strednej vrstvy kože – dermy, buď čistá kyselina hyalurónová, alebo obohatená o vitamíny, aminokyseliny a antioxidanty. V koži kyselina hyalurónová intenzívne viaže vodu a zväčšuje podstatne svoj objem a ostatné látky stimulujú metabolizmus dermálnych buniek a chránia ich pred poškodím voľnými radikálmi. Do kože sa tak dostane všetko potrebné aby bola hydratovaná a doslova žiarila akoby z vnútra. Viditeľné zlepšenie býva často už po prvom ošetrení. Záleží však v akom stave je pleť klientky. Pri veľmi povädnutej, dehydrovanej pokožke je ošetrenie potrebné zopakovať 3-5 krát v intervale 2 týžďnov.

 

Spevnite a vytvarujte si telo k dokonalej kráse s Power Shape2.

Jedná sa o najnovšiu multifunkčnú technológiu prístrojového ošetrenia tela. Power Shape 2 Vám nielen spevní telo ale zbaví Vás nepeknej celulitídy a účinok ošetrenia sa podporí v kombinácií s medicínskou lymfodrenážou Balancer.

 

Chcete pozdvihnúť kontúry a bojíte sa plastickej chirurgie?

V našom centre Crystal Esthetic Clinic vykonávame vysokoúčinné prístrojové ošetrenie – HIFU (Ultherapy), ktoré spôsobuje celkové omladenie pokožky s dlhodobým efektom už po jednom ošetrení. Zahŕňa spevnenie ovisnutej pokožky, lifting, úbytok vrások a prejasnenie rysov tváre. Tvorba nového kolagénu v podkoží spôsobuje celkové spomalenie starnutia. Ošetruje tak pokožku nielen na jej povrchu, ale aj komplexne do hĺbky.

NOVINKA! A - PRP & Kyselina Hyalurónová!

Moderná metóda omladzovania a liečby niektorých kožných ochorení – liečba vlastnou plazmou „Drakulova metóda“ sa vyvinula z autohemoterapie. Jedná sa o evolúciu v liečbe obohatenou zahustenou plazmou. Tento PRP Plazma gél viacnásobne zvyšuje výsledky PRP terapie a používa sa na zväčšenie objemu. Ide o 100% bio výplň, ktorá je vhodná aj pre alergikov

 

Zvýšte si sebavedomie, zastavte čas a zažiarte!

Najúčinejšia, najrýchlejšia metoda ako sa zbaviť vrások je aplikácia kyseliny hyalúronovej. Sama o sebe je kyselina hyaluronová prírodná látka,vyskytujúca sa v tkanivách všetkých živých organizmov .Svojim vysokým percentuálnym zastúpením v koži a schopnosťou viazať vodu zabezpečuje hydratáciu , a tým aj napätie a pružnosť.Funguje ako hubka a dokáže nasať obrovské množstvo vody.Aplikácia je rýchla,preparát sa injekčne aplikuje priamo do pokožky. Efekt zákroku a trvácnosť závisí od použitého výplňového materialu.Material ktorý používame je prestížna značka Belotero-ktorý patrí k najkvalitnejším,najbezpečnejším výplňovým materiálom.Odporúčame tento materiál ,nakoľko má vysokú účinnosť a trvácnosť.

 

Pre viac informácií a noviniek, sledujte nás na našom facebook profile Crystal Esthetic Clinic.